Jocuri noi
Top 10 Web Games
  1. 1 8 Ball Pool
  2. 2 Agar.io
  3. 3 Tanki Online
  4. 4 Diep.io
  5. 5 Big Shot Boxing
  6. 6 Flip Master
  7. 7 Soccer Stars Mobile
  8. 8 Happy Wheels
  9. 9 Bubble Trouble
  10. 10 Empire
Acţiune
Multijucător
Sporturi
IO
Puzzle

Reclamă

Jocuri pe Miniclip

Bun venit pe Miniclip.com, cel mai important site cu jocuri online, unde poţi juca gratuit multe jocuri, inclusiv jocuri de acţiune, sportive, jocuri puzzle, jocuri pentru fete, jocuri mobile, jocuri pentru iPhone, Android, Windows Phone, jocuri pentru copii, jocuri flash şi multe altele.

Jocuri şi rezultate jucător

Pe Miniclip poţi juca jocuri pentru a face statistici de jocuri ca scoruri maxime şi clasamente pe pagina ta de jucător și poți câștiga premii pentru jocurile jucate. Îţi poţi crea propriul avatar Miniclip cu haine şi accesorii personalizate care să te reprezinte în jocurile noastre distractive Miniclip. Poţi juca jocuri pentru un singur jucător sau jocuri masive multiplayer avansate cu alţi jucători din lume.

Alătură-te distracţiei

Înregistrează-te gratis pentru a avea toate avantajele unui jucător înregistrat, cum ar fi scoruri maxime, avatar propriu, statistici, premii şi multe altele.

Joacă jocuri mobile gratuite online şi în călătorie!

Pe Miniclip.com poţi juca gratis versiuni selectate de jocuri mobile fără necesitatea de a avea un telefon mobil. Dacă ai un telefon mobil, poţi încerca gratis jocurile pe Miniclip şi le poţi descărca pe iPhone, Android sau Windows Phone pentru a le juca atunci când ești în călătorie.