Reclamă

Reclamă

Reclamă
  • buton stânga mouse Acţionează

Dacă îţi place să ai grijă de animale, acesta este un joc pentru tine. Creează case pentru o întreagă grădină zoologică cu cele mai drăguţe animale de pe Pământ! Deblochează tot mai multe animale exotice pe măsură ce-ţi demonstrezi devotamentul faţă de prietenii cu pene şi cei cu blană, cei care înoată şi cei cu solzi.

Asigură-te că angajezi destui îngrijitori care să aibă grijă de animalele tale şi nu uita să le hrăneşti când sunt flămânde. Dă-le cea mai bună cazare din oraş, priveşte-le cum se îndrăgostesc şi întâmpină-le puii la adăpostul tău Mini Pet – şi chiar creează noi rase încrucişate!

Cu cât aduni mai multe Animale mici de companie, cu atât mai mulţi oameni vor dori să viziteze adăpostul. Construieşte căruţe pentru a vinde lucruri şi fă mai mulţi bani pentru a-i investi în îmbunătăţirea vieţii animalelor tale. Personalizează-ţi adăpostul cu frumoase plante de grădină şi decoraţiuni, pentru a-l face mai atractiv.

Alătură-te distracţiei - construieşte cel mai bun adăpost pentru animale care a existat vreodată şi arată-l comunităţii Mini Pets!

By clicking "Add Mini Pets to Your Website", you agree to the Webmaster Terms and Conditions. 143

Adaugă Mini Pets pe site-ul tău! Ajutor

There are 3 awards in Mini Pets. Vezi toate premiile

  • MiniPets Bronze
  • MiniPets Silver
  • MiniPets Gold

Video Walkthrough

Back to Game

Reclamă

Multijucător
Reclamă

Conectează-te la Miniclip.com

închide sertar