Reklám
Menő játékok
Top 10 Web Games
  1. 1 8 Ball Pool
  2. 2 Agar.io
  3. 3 Tanki Online
  4. 4 Diep.io
  5. 5 Flip Master
  6. 6 ZombsRoyale.io
  7. 7 Iron Snout
  8. 8 Happy Wheels
  9. 9 Basketball Stars
  10. 10 Bubble Trouble
Akció
Többrésztvevős
Sportok
IO
Fejtörő

Reklám

Játékok a Miniclipen

Üdvözlünk a Miniclip.com-on, a vezető online játékoldalon, ahol elképesztő mennyiségű ingyenes online játékkal játszhatsz, beleértve akciójátékokat, sportjátékokat, fejtörő játékokat, lányoknak szóló játékokat, mobil játékokat, iPhone játékokat, Android játékokat, Windows telefon játékokat, gyerekeknek szóló játékokat, flash játékokat és még sok mást.

A játékos játékai és eredményei

A Miniclipen a játékban olyan játék statisztikákat vezethetsz, mint a legjobb eredmény, rangsorolás saját játékos oldaladon, és díjakat kaphatsz, ha játszol. Létrehozhatod saját Miniclip avatarod is ruhákkal és kiegészítőkkel, hogy képviseld magad vicces Miniclip játékainkban. Játszhatsz egyszemélyes játékokat vagy masszív többrésztvevős játékokat más játékosokkal a világ bármely tájáról.

Szórakozz a többiekkel

Regisztrálj ingyenesen, hogy a regisztrált játékosok minden olyan előnyét kihasználhasd, mint például a legjobb eredmények, saját avatar, statisztikák, díjak és még sok minden más.

Játssz mobil játékokkal ingyen online menet közben!

Játszhatsz mobil játék verziókkal ingyenesen online közvetlenül a Miniclip.com-on anélkül, hogy lenne mobil telefonod. Ha van mobilod, ingyenesen kipróbálhatod a játékokat a Miniclipen, majd letöltheted őket iPhone, Android vagy Windows telefonodra, hogy út közben is játszhass!