Embed Mini Pets on Your Website

Update Code

* Changing language is only available in some games.

[game id="3590"]

Install the WordPress plugin, then add the shortcode to a blog post or page, and Mini Pets will appear on your WordPress site.

Get more info on the plugin support page.

Install WordPress Games Arcade Plugin Now Embed codes for all games

Mini Pets

Dacă îţi place să ai grijă de animale, acesta este un joc pentru tine. Creează case pentru o întreagă grădină zoologică cu cele mai drăguţe animale de pe Pământ! Deblochează tot mai multe animale exotice pe măsură ce-ţi demonstrezi devotamentul faţă de prietenii cu pene şi cei cu blană, cei care înoată şi cei cu solzi.

Asigură-te că angajezi destui îngrijitori care să aibă grijă de animalele tale şi nu uita să le hrăneşti când sunt flămânde. Dă-le cea mai bună cazare din oraş, priveşte-le cum se îndrăgostesc şi întâmpină-le puii la adăpostul tău Mini Pet – şi chiar creează noi rase încrucişate!

Cu cât aduni mai multe Animale mici de companie, cu atât mai mulţi oameni vor dori să viziteze adăpostul. Construieşte căruţe pentru a vinde lucruri şi fă mai mulţi bani pentru a-i investi în îmbunătăţirea vieţii animalelor tale. Personalizează-ţi adăpostul cu frumoase plante de grădină şi decoraţiuni, pentru a-l face mai atractiv.

Alătură-te distracţiei - construieşte cel mai bun adăpost pentru animale care a existat vreodată şi arată-l comunităţii Mini Pets!

Games at Miniclip.com - Mini Pets Mini Pets

Îngrijeşte animalele de companie şi puii lor construind propriul adăpost pentru animale!

Play this free game now!
Advertisement
x
x