Embed Free Running 2 on Your Website

Update Code

* Changing language is only available in some games.

[game id="3798"]

Install and activate the WordPress plugin, then add the shortcode to a blog post or page, and Free Running 2 will appear on your WordPress site.

More info is available on the plugin support page.

Install WordPress Games Arcade Plugin Now
Play Free Running2

Free Running 2

A Free Running 2 az elképesztően népszerű parkour játék folytatása, lenyűgöző 3D-s grafikával, új mozdulatokkal, még több játék móddal és kihívással. Mutass fel ugyanolyan sportteljesítményt mint olyan szupersztárok mint Sébastien Foucan és David Belle anélkül, hogy otthagynád a számítógéped.

Fuss át szabadon számos új kihívást jelentő városi környezeten és gyűrj le minden utadba eső akadályt. Dacolj a gravitációval és kockáztasd virtuális életed és végtagjaid épségét ebben a gyors akció dús játékban. Ugorj át, ragadj meg és mássz át falakat - mutass be akár pördüléseket és bukfenceket is, villants a kamerának, hogy minél több pontot érj el. Ne feledd, az óra ellen küzdesz - ezért ne hagyd ki az idő bónuszokat és siess, hogy a pályát az idő lejárta előtt teljesítsd!

Games at Miniclip.com - Free Running 2 Free Running 2

Free Running 2 a népszerű trükközős játék, a Free Running folytatása, lebilincselő 3D-s grafikával, új mozdulatokkal, játékmódokkal és kihívásokkal.

Play this free game now!

Advertisement

Newsletter

Get the latest webmaster news direct to your email inbox. Just sign up below!

Login to Miniclip.com

close drawer